Lookalikes.nl

Michael Buble lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Michael Buble

30 minuten

Live

10860 keer (info)

1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Michael Buble kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

I JUST HAVEN┤T MET YOU YET... En dat is ook zo. Onze lookalike en imitator van Michael Buble komt graag op uw feest en maakt dan natuurlijk kennis met u. Ook Home, Save the last dance for me en menig andere hit zal door onze lookalike en imitator van Michael Buble, in een 30 minuten durende show, ten gehore worden gebracht.
Met zijn warme stem en coole moves, zijn zwoele sound en swingende songs bewijst deze imitator van Michael Buble keer op keer compleet en professioneel verzorgd top-entertainment te brengen voor zowel grote en kleine theaters, outdoor-evenementen als ook intieme familiegelegenheden en uitbundige bedrijfsfeesten.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Michael Buble Lookalike, Michael Buble Dubbelganger, Michael Buble Imitator, Bruiloft, Diner, Save the last dance for me, Michael Buble Sound-a-like, Kerstmis, Kerst, Christmas, Bruiloft, Huwelijk, Huwelijksvoltrekking
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht ˇˇk interresant:
Deel deze pagina: Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Midslandstraat 116
5045 DL Tilburg
+31(0)6-23930335

Copyright: Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl 2022©