Lookalikes.nl

De Michael Buble lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 7307 keer (info)
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Michael Buble(180) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
I JUST HAVEN´T MET YOU YET... En dat is ook zo. Onze look-a-like en imitator van Michael Buble komt graag op uw feest en maakt dan natuurlijk kennis met u. Ook Home, Save the last dance for me en menig andere hit zal door onze look-a-like en imitator van Michael Bublé, in een 30 minuten durende show, ten gehore worden gebracht.
Met zijn warme stem en coole moves, zijn zwoele sound en swingende songs bewijst deze imitator van Michael Bublé keer op keer compleet en professioneel verzorgd top-entertainment te brengen voor zowel grote en kleine theaters, outdoor-evenementen als ook intieme familiegelegenheden en uitbundige bedrijfsfeesten.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: