Lookalikes.nl

De ABBA lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van ABBA
Duur: 30 40 minuten
Live: Live
Gezien: 7272 keer (info)
Vanaf:
3.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van ABBA(241) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Waar zijn ze gebleven, de tijden van de echte popmuziek? De tijden dat alleen de muziek je een goed gevoel bezorgde en dat je niet verblind werd door videoclips en de outfit van de zangers en zangeressen. Waar zijn ze gebleven, de tijden van ABBA? Vier chte ABBA-fans, die hl toevallig sprekend lijken op Agnetha, Annifrid, Bjrn en Benny, nemen u mee naar toen.
Deze vier zangers en zangeressen zijn in het dagelijks leven professionele musicalsterren. U heeft ze kunnen zien in o.a. Mamma Mia, Cyrano, Jesus Christ Superstar, Evita en Saturday Night Fever.
Aan de kwaliteit van zang, dans en uitstraling hoeft u dus absoluut niet te twijfelen.

Ze komen allemaal voorbij, de grote hits van de Zweedse superband die bij iedereen wel iets van sentiment oproept. Iedereen die van ABBA houdt zal bij het horen van deze 4 top entertainers niet stil kunnen blijven zitten! En dat hoeft ook niet, wat ons betreft!

Een optreden van deze ABBA-act is zowel geschikt voor een wat intiemer feest, in kleiner gezelschap, als voor grote festivals. Zelden zult u een optreden gezien hebben waarbij de artiesten met zoveel enthousiasme op het podium stonden en dit werkt bijzonder aanstekelijk op het publiek.

Professioneel, enthousiast, humoristisch; een optreden van deze ABBA-act is een gegarandeerde hit voor jong en oud!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: