U bent hier: Home :: Dé Cher lookalike

Cher lookalike

Boekingen Informatie Recensies
Een foto de lookalike van Cher
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien:
2901 keer
(info)
Prijs:

Vanaf:
1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Cher(11) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.
Een optreden van " The Dutch Cher", is zeer geschikt als "special-act" halverwege een feest, om de stemming te verhogen, of als "suprise- act als afsluiter van een spetterende avond. Ook als "Look a Like" gezien de Life- gezongen nummers, een zeer professioneel optreden. Aangezien deze zangeres bij velen leeftijdsgroepen bekend is( haar eerste nummers uit de jaren ´ 60, tot haar laatste CD van 2001) zal deze act door vele mannen, en vrouwen gewaardeerd worden. Door haar jarenlange ervaring als zangeres, en entertainer, heeft zij een "Dutch Cher" weten te creëren, waar het plezier, en de vakkundigheid vanaf straalt!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4.3/5
12x gestemd
Mijn beoordeling: