Lookalikes.nl

De Madonna lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Madonna
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 9876 keer (info)
Vanaf:
1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Madonna(16) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
De echte Madonna zou ervan versteld staan: onze enige echte Nederlandse Madonna look-a-like lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar performance en prachtige stem doen u telkens weer aan Madonna herinneren.
Ja, u leest het goed. Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet u gezien hebben!!!

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als "special-act" halverwege een feest of als "suprise-act" opener/afsluiter van een spetterende avond.

Wie kent niet de hits: "Like A Virgin", "Holiday", "Vogue", "Like A Prayer", "Hung Up"...en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend te zijn, met een top choreografie en een hoog entertainmentgehalte, wist zij vriend en vijand te verbazen. En zo zal ook deze Madonna-lookalike u doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: