Lookalikes.nl

De The Adams Family lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Duur:
Live: Live
Gezien: 5544 keer (info)
Vanaf:
1.695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van The Adams Family(182) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Wie kent deze beruchte horrorfamilie niet? Dit zijn de perfecte Look a Likes.
Zij met haar lang zwart haar, bleke teint een pas geboren baby (en wat voor één?) in de armen. Hij met zijn golfclub in de ene hand en in zijn andere hand "Hand". Jaja de loslopende hand uit de film is er ook bij. Je hebt het zoontje met zijn bom, je hebt het dochtertje dat aan iedereen vraagt of ze hun vinger mag afkappen. Of misschien komt de grootmoeder ook mee! De butler die het dochtertje begeleidt en natuurlijk Fester. De kale broer uit de familie. De gelijkenis is groot en het publiek geniet van de kleine grappige horror-dingen die gebeuren.

Kortom de Adams Family is meer dan zomaar een Look a like act. Het is puur genieten van wat er allemaal gebeurt!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: