Lookalikes.nl

De Tina Turner lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Tina Turner

30 minuten

Playback

3328 keer (info)

1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van
Notice: Undefined variable: imitator in /home/public/sites/www.lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl/includes/Lookalike/include.php on line 24
Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze Tina Turner imitator is in Nederland dé nieuwe sensatie, die al menig publiek heeft weten te veroveren. De verschillende hits zullen in snel tempo de revue passeren. Dit, verpakt in een goed geoliede show, zorgt voor entertainment van de bovenste plank. Deze Tina Turne lookalike heeft jarenlang ervaring opgedaan door in verschillende travestie-acts haar bijdrage te leveren. Circa drie jaar geleden heeft zij echter besloten om op de solo-tour te gaan.
Aangezien zij al sinds de begindagen een groot bewonderaar is van de echte "Tina", was het dan ook vanzelfsprekend om als Tina Turner lookalike op te treden. Deze grote bewondering is duidelijk in de act terug te vinden, waarin Tina´s grootste hits tot in de details perfect worden uitgevoerd. Nummers als "Private Dancer", "Golden Eye", "Nutbush City Limits" en "Proud Mary" worden vol passie aan het publiek voorgeschoteld: Simply The Best. De ervaring die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan heeft duidelijk haar vruchten afgeworpen. Net als de echte Tina Turner weet zij elk publiek volledig om haar vingers te winden.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: