Lookalikes.nl

Deze Lookalike van Tom Jones (177) is uit ons bestand

De Tom Jones lookalike (ID Nr. 177) is uit ons bestand!

Deze lookalike van Tom Jones zit niet meer in ons bestand. In de kolom aan de rechterzijde van deze pagina, kunt u een keuze maken uit ons actuele aanbod van lookalikes.


Onderstaande lookalike van Tom Jones is nog wél beschikbaar!

Tom Jones lookalike (32)

Een foto van de lookalike van Tom Jones

30 minuten

Live

11293 keer (info)

 4.7/5 (3x)

€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Tom Jones kunt u via de knop "informatie", in het volledige profiel, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Een meeslepende LIVE act waarbij de bekendste nummers van de legendarische Tom Jones de revue passeren. Wie kent ze niet De lekkere dansbare nummers als..Its not unusual, she´s a lady, Sexbomb, Kiss, Delilah, Whats new pussycat, Love me tonight, en de heerlijke ballads zoals the green green grass of home, With these hands, fall in love, at this moment. Dit zijn enkele nummers uit het repertoire van de Tom Jones lookalike, wat gebracht zal worden tijdens de show. De show duurt 30 minuten maar een toegift kan natuurlijk altijd !!

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo