Lookalikes.nl

De Agnetha lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Agnetha
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 6868 keer (info)
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Agnetha(143) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Herleef de onvergetelijke ABBA-tijd met deze professionele en vrolijke ABBA-show. Laat uw gasten meegenieten en swingen op heerlijke tophits van ABBA. De show duurt 30 minuten en start met een opzwepende Abbamedley en daarna komen onder andere de hits "Dancing Queen","Mama Mia", "Waterloo"en vele andere ABBA nummers aan bod. Vanaf het begin tot het eind een wervelende show!
De ABBA show is geschikt voor een jaren 70/80 party, uw bedrijfsevenement en/of discofeesten. Om het showgehalte nog meer te verhogen is er de mogelijkheid de act te boeken inclusief 2 dansers/essen, dit is echter enkel geschikt voor evenementen waar een middelgroot tot groot podium aanwezig is.

Deze lookalike en imitator van Agnetha brengt de echte Abba-sfeer op uw feest of evenement!!!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: