Lookalikes.nl

De Bono lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Bono
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5075 keer (info)
Vanaf:
1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Bono(9) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Toen deze persoon 10 jaar oud was had hij al door dat U2 iets bijzonders had. Een tekening gemaakt op de lagere school bewijst dit.
Hij bespeelde in die tijd geen enkel instrument maar zong soms op feesten in een a-capella trio. Later leerde hij gitaar, piano en bluesharmonica. Hij deed in 1994 mee aan een regionale talentenjacht en bereikte daar de tweede plaats. In de jaren daarna sloot hij zich bij diverse bands aan. Zijn vrienden noemden hem Bono omdat zijn stem nagenoeg het zelfde klonk.

In 2005 bereikte hij de tweede finaleplaats als Bono in een TALPA variant van Henny Huismans Soundmixshow. Sinds die tijd is hij een veel gevraagd artiest in binnen en buitenland. Hij treedt op als zijnde Bono op bedrijfs- en privefeesten, beursevenementen, jubileumfeest enz.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: