Lookalikes.nl

Bono lookalike

Een foto van de lookalike en imitator van Bono

30 minuten

Live

10705 keer (info)

1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Bono kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Toen deze persoon 10 jaar oud was had hij al door dat U2 of te wel Bono iets bijzonders had. Een tekening gemaakt op de lagere school bewijst dit.
Hij bespeelde in die tijd geen enkel instrument maar zong soms op feesten in een a-capella trio. Later leerde hij gitaar, piano en bluesharmonica. Hij deed in 1994 mee aan een regionale talentenjacht en bereikte daar de tweede plaats. In de jaren daarna sloot hij zich bij diverse bands aan. Zijn vrienden noemden hem Bono omdat zijn stem nagenoeg het zelfde klonk.

In 2005 bereikte hij de tweede finaleplaats als Bono in een TALPA variant van Henny Huismans Soundmixshow. Sinds die tijd is hij een veel gevraagd artiest in binnen en buitenland. Hij treedt op als zijnde Bono lookalike op bedrijfs- en privefeesten, beursevenementen, jubileumfeest enz.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Bono, Bono Lookalike, Bono Dubbelganger, Bono Imitator, In de huid van, U2, U2 tribute, Top2000 2012, Sound-a-like, soundalike, thewinnertakesitall, The winner takes it all
Gemiddelde: 4.3/5

30x gestemd
Mijn beoordeling:
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: