Lookalikes.nl

De Eddy Wally lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Eddy Wally

30 minuten

Live

3088 keer (info)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", aan de linkerzijde, kunt u ons een bericht sturen.

Eddy Wally was de beroemdste Vlaamse schlagerzanger welke BelgiŽ ooit gekend heeft. Eddy Wally overleed op 6 februari 2016 na aanhoudende gezondheidsproblemen. In Vlaanderen waren er weinig personen welke zo lang aan de top hebben gestaan als hij.
Hits als "Cherie" (1969) en "Onder je balustrade" (1970), hebben hem beroemd gemaakt. Hij heeft een groot deel van zijn populariteit te danken aan de hilariteit of spot die zijn excentrieke gedrag en uitspraken bij mensen losmaken.

Eddy Wally kleedde zich graag opvallend en de laatste jaren waren zijn witte hoed en roze zonnebril zijn handelsmerk. Hij hanteerde typische stopwoorden zoals "gewťldig", "wauw", "super", en "Is everybody happy?". Eddy Wally was er heilig van overtuigd dat Amerika en China aan zijn voeten lag. Hij heeft de leeftijd van 83 jaar mogen bereiken.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: