Lookalikes.nl

De Frans Bauer lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Frans Bauer
Duur: 30 á 35 minuten
Live: Live
Gezien: 6351 keer (info)
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frans Bauer(1) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Altijd al fan van Frans Bauer geweest? Altijd al graag gewild dat hij een feestje kwam maken bij jou op locatie, maar nooit het budget gehad? Dan is dit nu het juiste moment! Dit is dé Look a Like van Frans Bauer in Nederland, zowel in zijn stemgeluid als in zijn voorkomen. Hij is al jaren actief met zijn optredens in Nederland en België en bekend van televisie. Deze look a like lijkt niet alleen op Frans, als artiest is hij gewoon Frans!
Met zijn Frans Bauer performance treedt deze look a like op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg.

Deze look a like maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote én de minder grote fans van Frans in beweging.

De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Kortom, boek nu de leukste imitatie act en maak jouw feest compleet, met de grootste hits van Frans Bauer!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: