Lookalikes.nl

De Frans Bauer lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Frans Bauer
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3591 keer (info)
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Frans Bauer(6) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Dat Frans Bauer, zijn look a like uitnodigde, om een rol als zijn dubbelganger te spelen in de videoclip van zijn single "Ra Ta Ta Da", zegt natuurlijk al genoeg over de gelijkenis. Maar dat deze look a like net als Frans in een woonwagen is geboren, van dezelfde soort muziek houdt, en ook nog praktisch het zelfde stemgeluid heeft, ontdekte Frans pas toen ze elkaar tegenkwamen.
Deze look a like was al eerder te zien in diverse tv-programma´s van oa. RTL-4, SBS-6, RTL-7, NCRV en Omroep Frysl├ón, maar nu maakte hij samen met Frans Bauer nog een rondje langs een aantal zenders,ter promotie van de single en videoclip van Frans.

Met een zelfde sympathieke uitstraling en sfeer, zingt deze look a like de allergrootste hits uit het populaire repertoire van de echte Frans, en maakt hij er net als Bauer gewoon een fantastisch feest van.

Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: