Lookalikes.nl

De Marco Borsato lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto de lookalike van Marco Borsato
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 8784 keer (info)
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike van Marco Borsato(2) kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
100% Live. 100% Emotie. 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door hem gegrepen, zodat een dansende massa ontstaat.

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Deze Look a Like heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: "Is hij het nu echt of niet?" en "Playbackt hij?" Maar hij is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. Hij krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met deze act haalt u een knaller in huis, want deze Look a Like heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de nieuwste superhit: Rood.

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit "speciale" lied dan vertolkt worden.

Deze Look a Like is ook bekend als schrijver van de megahit "Maak me gek" waar Gerard Joling een enorme hit mee heeft gescoord en is o.a. te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Direct mailen? Klik hier!
Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: