Lookalikes.nl

De Rene Froger lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Rene Froger

30 minuten

Live

7615 keer (info)

1.349,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Rene Froger kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Deze Rene Froger lookalike zet met zijn optreden, repertoire, geweldig stemgeluid en orkestbanden van topkwaliteit, een indrukwekkende show neer, waarbij hij zich presenteert als een geboren entertainer.
Door zijn leuke en stijlvolle manier van optreden wordt deze Rene Froger lookalike met regelmaat gevraagd acte de présence te geven op bruisende Jet-Set feesten, bedrijfsevenementen en trouwpartijen in binnen- en buitenland. Hij weet zich daarbij altijd perfect aan te passen aan sfeer, ambiance en publiek.
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

- Recensie plaatsen -

Beste bezoeker, plaats gerust een recensie, maar houdt het wel netjes. Alle recensies worden eerst door ons bekeken. Na onze goedkeuring worden ze getoond op de recensie-pagina van de betreffende artiest.

U dient alle velden in te vullen en te bevestigen!

*

*

*

*

Ik vind:

De lookalike van Rene Froger uitstekend, ik geef 5 sterren.

De lookalike van Rene Froger erg goed, ik geef 4 sterren.

De lookalike van Rene Froger goed, ik geef 3 sterren.

De lookalike van Rene Froger niet goed, ik geef 2 sterren.

De lookalike van Rene Froger slecht, ik geef een 1 ster.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: