Lookalikes.nl

De Zangeres zonder Naam lookalike

Logo van Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl
Een foto van de lookalike en imitator van Zangeres zonder Naam

30 minuten

Live

4702 keer (info)

695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van
Notice: Undefined variable: imitator in /home/public/sites/www.lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl/includes/Lookalike/include.php on line 24
Zangeres zonder Naam kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

2010 wordt het jaar van Mary Servaes-Bey beter bekent als de Zangeres zonder Naam. ZoŽn 10 jaar naar haar overlijden zet deze lookalike en imitator van de Zangeres zonder Naam een fantastisch optreden neer, helemaal in de stijl van de Zangeres zonder Naam.

Mocht de speler niet laden, klik hier: beluister het audiofragment!

Deze lookalike en imitator van de Zangeres zonder Naam, stond al voor klein en groot publiek. Zo luisterde zij al een aantal keren de Mega Piraten Festijnen in de achterhoek op met een optreden.

U kunt deze Imitator bij Foppers in Concert boeken voor uw feest en/of evenement.
Deze act is zeer geschikt voor in senioren, zorginstellingen, cafeŽs, buurthuizen tot in grote feesttenten en op festivals.

De authentieke gezelligheid ten top!!
Boekingen:
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Lookalikes-lookalikes-lookalikes.nl Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Gemiddelde: 4/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: